Over ons

WaveWatersports is een gespecialiseerde webshop in Watersport, Outdoor en Recreatieproducten. Wij zijn een jong en energiek team die continue vooruit denken. Wij delen onze passie voor het actieve buitenleven en onze kennis met de online verkoop van een divers aanbod aan SUP Boards (Paddle Boards), Kajaks , Fun Tubes, ook wel band achter de boot genoemd, Koelboxen, zwemvesten en accessoires. 

Onze ambitie is om zoveel mogelijk mensen in contact te laten raken met watersport. De passie voor watersport is al op jonge leeftijd ontstaan. De reizen naar Australië hebben hier zeker een bijdrage aan geleverd. Het maakt niet uit wie je bent of waar je vandaan komt, als jij een passie hebt voor watersport ben je bij WaveWatersports op het juiste adres.

Door het Corona virus is de kans groot dat we niet naar het buitenland gaan deze zomer. Maar een vakantie in Nederland kan natuurlijk wel! Neem een kijkje in ons  assortiment, wie weet zitten er producten bij die jou meer plezier geven deze zomer. Een dagje weg kan natuurlijk ook!

Vertrouwen vinden wij belangrijk, daarom proberen wij zo open mogelijk met de klant te communiceren en voeren wij maandelijks een onderzoek uit naar klanttevredenheid.

Wavewatersports staat voor:

  • Watersport en Outdoor
  • Kwaliteitsproducten voor een zeer scherpe prijs
  • Snelle levering van producten
  • Ambitieus team die met jou meedenkt
  • Vertrouwen en transparantie

Natuur staat niet los van de mens, daarom geeft Wavewatersports hier veel aandacht aan.  Bij elke bestelling die jij plaatst, doneren wij 2 euro aan het WWF.

Samen komen we op voor een betere wereld!