MOAI SUP Boards

MOAI SUP Boards

MOAI SUP Board,

MOAI 11 kopen en de MOAI 10.6 kopen zijn veel vragen die wij als Wavewatersports binnen krijgen. Dit zijn dit seizoen ook populairste SUP Boarden van onze collectie. Het feit dat MOAI een top merk is wisten we al, en uit ons klantonderzoek blijkt dat de Moai SUP boarden super gebruiksvriendelijk zijn.

Nog even in het kort: Wat is MOAI?

MOAI komt van de monolithische menselijke beelden”Moai’ s”, gemaakt door inwoners van het eiland Rapa Nui. Dit Eiland is vroeger ontdekt door Polynesische avonturiers en ontdekkingsreizigers. Het verhaal gaat rond dat de beelden werden gemaakt om hun voorouders te eren, de ontdekkingsreizigers op zee. Polynesië is een regio in de Pacifische oceaan en beslaat het gebied tussen Rapa Nui (Paaseiland), Frans-Polynesië en Hawaii. De inwoners van Polynesië vonden ook surfen en stand up paddle boarding uit.

Het merk MOAI Paddle board eert dus deze voorouders die hielden van het water. Dat doet Wavewatersports ook, vandaar de keuze om MOAI in het assortiment te hebben. Heb je een vraag over een MOAI SUP board of wil je meer weten over MOAI SUP board kopen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag verder.

Het merk MOAI gelooft in kwaliteit, duurzaamheid en draagbaarheid om consumenten de best mogelijke ervaring te bieden. Alle modellen hebben geoptimaliseerde afmetingen voor elk type rijder. MOAI SUPS worden standaard aangevuld met accessoires zodat jij direct het water op kan gaan.